Om ProCorp

ProCorp AS er en uavhengig investeringsbank etablert i 1992 med lokaler sentralt i Oslo. Vi tilbyr et fullt spekter av transaksjonsrådgivning, herunder M&A, egenkapitalplasseringer og obligasjonslån, til små- og mellomstore bedrifter. ProCorp kombinerer lang industriell- og finansiell erfaring og kompetanse for å bistå sine kunder med å skape, forvalte og realisere verdier.

“Våre medarbeidere har variert bakgrunn fra industri og finans. Vi er store nok til å ha nødvendig spisskompetanse og få nok til at DU er VIKTIG for oss!”

LEDELSEN

Thomas Christensen

CHAIRMAN

Thomas startet hos ProCorp i 2013.  Han har mer enn 20 års erfaring fra sentrale posisjoner i næringslivet, i tillegg til omfattende erfaring fra investerings- og rådgivningsvirksomheter. Har gjennomført over 40 M&A transaksjoner, børsnoteringer, gjeld- og egenkapital-finansiering innenfor shipping og teknologi, både som finansdirektør og ekstern rådgiver. Han har også erfaring fra utfordrende snuoperasjoner gjennom styreverv i globale virksomheter. Tidligere har han vært finansdirektør for Hudson Marine Management (USA) og NetConnect, og både finansdirektør og administrerende direktør for Active 24.

Thomas er utdannet maskiningeniør fra Göteborgs tekniska institut, med en MBA fra Bedrifts-økonomisk Institutt (BI) i Oslo.

Kris Gram

CHIEF EXCECUTIVE OFFICER

Kris startet hos ProCorp i januar 2020 og er Faktisk Leder av vår virksomhet. Han har over 20 års erfaring fra finansmarkeder og som strategisk rådgiver. Han har tidligere vært Partner i Pareto Securities AS, og har lang erfaring med både gjeld- og egenkapitaltransaksjoner for selskaper i Norge, Storbritannia, Kanada og Australia, og han har vært rådgiver for en rekke selskaper innen gruveindustrien, samt olje/offshore, shipping og eiendom.

Kris er utdannet som Siviløkonom  fra University of St Andrews.

Fredrik Drake

HEAD OF CORPORATE FINANCE

Fredrik startet hos ProCorp i 2000, og arbeider med transaksjoner innenfor de fleste industrisegmenter. Han har mer enn 15 års erfaring fra Corporate Finance, transaksjoner og transaksjonsrelatert arbeid og har vært involvert i over 50 gjennomførte transaksjoner. I tillegg har han flere styreverv i Norske virksomheter og har tidligere arbeidet for Oslo børs.

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh, og er i tillegg Autorisert Finans Analytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.