“Med totalt 9 medarbeidere er vi store nok til å ha nødvendig spisskompetanse, men få nok til at DU er VIKTIG for oss!”

MEDARBEIDERE

THOMAS CHRISTENSEN

MANAGING PARTNER

Thomas startet hos ProCorp i 2013.  Han har mer enn 20 års erfaring fra sentrale posisjoner i næringslivet, i tillegg til omfattende erfaring fra investerings- og rådgivningsvirksomheter. Har gjennomført over 40 M&A transaksjoner, børsnoteringer, gjeld- og egenkapital-finansiering innenfor shipping og teknologi, både som finansdirektør og ekstern rådgiver. Han har også erfaring fra utfordrende snuoperasjoner gjennom styreverv i globale virksomheter. Tidligere har han vært finansdirektør for Hudson Marine Management (USA) og NetConnect, og både finansdirektør og administrerende direktør for Active 24.

Thomas er utdannet maskiningeniør fra Göteborgs tekniska institut, med en MBA fra Bedrifts-økonomisk Institutt (BI) i Oslo.

Interesser: Fotball, matlaging og samtidskunst

ALEXANDER ÅBYHOLM

HEAD OF CORPORATE FINANCE

Alexander startet hos Procorp i September 2018 og leder vår Corporate Finance virksomhet. Han har mer enn 25 års erfaring fra ledende stillinger i Nordea (Oslo og New York), Swedbank (First Securities) og Danske Bank. Alexander har jobbet med de fleste sektorer både innen M&A, restruktureringer, emisjoner, børsnoteringer og strategisk rådgivning.

Alexander er Siviløkonom fra NHH.

Interesser: Seiling, sykling og langrenn

FREDRIK DRAKE

HEAD OF M&A

Fredrik startet hos ProCorp i 2000, og arbeider med transaksjoner innenfor de fleste industrisegmenter. Han har mer enn 15 års erfaring fra Corporate Finance, transaksjoner og transaksjonsrelatert arbeid og har vært involvert i over 50 gjennomførte transaksjoner. I tillegg har han flere styreverv i Norske virksomheter og har tidligere arbeidet for Oslo børs.

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh, og er i tillegg Autorisert Finans Analytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.

Interesser: Jakt og fiske, friluftsliv og gastronomi

TOR ODD BERNTSEN

COMPLIANCE OFFICER

Tor-Odd startet hos ProCorp i 2014, og arbeider i hovedsak med kraft- og energi. Han har mer enn 40 års erfaring fra sentrale posisjoner i privat og offentlig næringsliv, samtidig som han har drevet egen konsulentvirksomhet med fokus på energirelaterte problemstillinger. Han har tidligere vært direktør for energi i Orkla, ansvarlig for nye forretningsområder innen kraft hos Storebrand Kapitalforvaltning og sekretær for Olje- og energiministernes topplederforum for energinæringen.

Tor-Odd er sivilingeniør med doktorgrad i elektro fra Norges Tekniske Høgskole (senere Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet – NTNU).

Interesser: Teologi, litteratur og snekring

STIAN BORGEN THYNESS

PARTNER

Stian startet hos ProCorp i 2019, og har nesten 10 års erfaring med M&A, strategi- og forretningsutvikling og oppkapitalisering av bedrifter i inn- og utland. Stian har sin spesialkompetanse innen rådgivning for små og mellomstore private bedrifter (SMB) som står ovenfor komplekse situasjoner og svært betydningsfulle valg.

Før Stian kom til ProCorp var han Senior Manager i Deal Advisory (M&A) i KPMG. Tidligere han han jobbet for ABG Sundal Collier og M&O Partners.

Stian er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og er i tillegg Autorisert Finans Analytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) med en MBA i finans.

Interesser: Opplevelsesreiser 

PER HEISS – SCHØYEN

ANALYST

Per startet hos ProCorp i oktober 2018. Han har en MSc i finans fra Cass Business School og bachelorgrad i samfunnsøkonomi hvor han spesialiserte seg i næringseiendom fra Universitet i Bergen.

Per har vært skipsdykker i forsvaret og han har konkurrert på internasjonalt nivå i freeski.

Interesser: Jakt, fiske, ski og tennis

 

 

 

 

 

 

 

ALEKSANDAR TASIC

ANALYST

Aleksandar startet hos ProCorp i august 2019. Han har erfaring med aksjederivater og obligasjoner fra Morgan Stanley i UK, og har tidligere jobbet med et Anti Money Laundering (AML) prosjekt i DNB.

Aleksandar har en MSc i finans fra University of Edinburgh Business School og bachelorgrad i økonomi og administrasjon med spesialisering i finans fra handelshøyskolen på NTNU.

Interesser: Fotball, sport generelt og opplevelsesreiser

 

 

HELENE WITSØ TESLO

ANALYST

Helene startet hos ProCorp i august 2019. Hun har to års erfaring fra SEB, hvor hun deltok på deres internasjonale traineeprogram og deretter jobbet med gjeldsfinansiering for store, norske bedrifter. Hun har også hatt utenlandsopphold i Stockholm, hvor hun jobbet i SEB’s Venture Capital avdeling.

Helene har en mastergrad i Financial and Strategic Management fra Copenhagen Business School og en bachelorgrad i Business Management fra Queen Mary University of London.

Interesser: Reise og ski

 

JOACHIM TESAKER

HEAD OF OPERATIONS

Joachim startet hos ProCorp i desember 2019. Han har 20 års erfaring med oppgjør av verdipapirer, fra blant annet ABG Sundal Collier, RS Platou og Gjensidige Nor Equities. I tillegg har han jobbet i 3 år som Økonomisjef i Norsk Gjenvinning Downstream.

Utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

Interesser: Ski, lange turer og bryting

ADVISORY BOARD

BERNT STILLUF KARLSEN

 

Stilluf startet hos ProCorp i 2000, og arbeider i hovedsak med kraft- og energi. Han har mer enn 40 års erfaring fra sentrale posisjoner i privat og offentlig næringsliv, hvor hovedfokus har vært industriell omstilling og håndtering av krevende finansielle situasjoner. Han har et bredt kontaktnett på industrielt og på politisk nivå i Norge, og et omfattende nettverk til nasjonale og internasjonale institusjonelle investorer. Han har hatt flere kommunale styreverv i Oslo, blant annet som styreleder for Oslo Havn KF (2000-2016) og Ruter AS (2006-2008 og 2012-2017), og har arbeidet med Corporate Finance hos Fondsfinans og vært CEO for blant annet Maritime Group (senere Aker Maritime) og Vard (senere NCL).

Stilluf er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.

Interesser: Friluftsliv, politikk og samfunn

“Vi er en uavhengig Corporate Finance rådgiver som kombinerer lang internasjonal, industriell og finansiell kompetanse til å bistå våre kunder!”